Vi ønsker alle seniorene på Meland velkommen til ny nettside….og ny sesong.

Vi ønsker alle seniorene på Meland velkommen til ny nettside….og ny sesong.

Senior

018 (3)

Vi ønsker velkommen til årets sesong med to glade gjenngangere på seniorenes premielister. Anders og Magnvald lever etter prinsippet…. vinnerne har en plan, mens taperne har en unnskyldning. Planen i år starter med en 14 dagers treningsleir i Belek- Tyrkia, med avreise 22.februar. Med seg her får de 24 “sultne” konkurenter fra Meland, som også har en plan om å tukte disse to i årets sesong.

Som vi alle har sett så har den gamle nettsiden vår vært ute av funksjon i lengre tid. Dette har vært et stort savn og vi i seniorkomiteen ser nå fram til å kunne informere alle på denne nye og flotte nettsiden som klubben har arbeidet fram.

På denne siden får seniorkomiteen selv informere om alle sine aktiviteter og annet aktuelt stoff. Videre blir det anledning for dere, til å kommentere de artikklene som vi publiserer.

Noen “barnesykdommer” vil nok kanskje oppstå da dette er et helt nytt konsept å betjene for oss i komiteen. Imidlertid er konseptet meget proffesjonelt utformet, så vi regner med at dette skal gå bra.

Vi vil så snart som mulig publisere turneringslisten for 2014 med alle årets seniorturneringer.

…Tore.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this