SENIORENE HAR STARTET SESONGEN 2014 I TYRKIA

SENIORENE HAR STARTET SESONGEN 2014 I TYRKIA

Senior

Så er golfsesongen igjen startet for seniorene fra Meland. De tolv første spillerne ankom Belek i Tyrkia, den 22. februar. Den 1. mars øker antallet med 14 og vi blir totalt 26 stk. som skal finpusse formen fram til t.o.m. 8. mars.
Været er som bestilt og banene er fantastisk velstelte. Lange smale hull med mye  vann og trær tett på, er en skikkelig utfordring. Her er det par 3 hull på 190 meter og par 4 hull på 424 m. fra gul tee. For å komme over endel vann må man ha en carry på 150 meter.
Som man forstår, så er her utfordringer for noen og enhver.

 IMG_2215Her er årets første vinnere i Fourball konkuransen. Nr. 1 er Eli og Jan Holdhus. Nr.2 ble Elen og Magnvald Hjelvik.

Tirsdag hadde vi Sramble med 4 spillere på hvert lag. Målet var å gå på banens par, noe som viste seg å være litt for ambisiøst. Vinnerlaget klarte runden på 78 slag. Laget besto av Elen, Edith, Leidulv og Tore.

IMG_2220           Som nevnt tidligere, så er banene flotte, men tildels vanskelige med mye vann i spill. Klok av skade så har Leidulv tatt konsekvensen av dette.

IMG_2232

Gjengangeren på premielistene til Meland Seniorgolf, er selvfølgelig ikke tilfreds med denne puttingen og det er jo klinkende klart at det er putteren som svikter.
At Anders bommer fra 10m. med 2 av 3 baller får selvfølgelig konsekvenser!
Onsdag ble taxi bestilt og mannen dro til Belek for å kjøpe en ny putt. Siste modell senterputter med soft slagflate er anskaffet og vi følger alle spent med på utviklingen videre.

Tore

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this