“TRENINGSLEIREN” I BELEK BLE OGSÅ I ÅR EN SUKSESS.

“TRENINGSLEIREN” I BELEK BLE OGSÅ I ÅR EN SUKSESS.

Senior, Slides

Her er fortsettelsen av seniorenes reisebrev fra Belek i Tyrkia. Som tidligere omtalt, så hadde 14 stk valgt en ukes opphold og 12 stk var der i 14 dager. Hotellet var flott, maten utmerket og servicen fantastisk. Inkludert i prisen kunne vi spille golf 5 ganger i uken. Banene var flotte, velstelte og krevende. Med smale farwayer og mye skog på begge sider, så kunne man ofte “høre” spillets gang.

IMG_2290Her har vi klart å samle 22 av de 26 deltakerene. Dagens golf er ferdig og skal man dømme etter alle de blide ansiktene, så virker det som at alle er vel fornøyd med poengfangsten.

IMG_2301Her er et flott par 3 hull med mye vann og litt sandbunkere til venstre. Jan har her valgt å benytte sin driver, populert kalt “Idi Amin”….. Stor , svart og upålitelig!

IMG_2258En flott gjeng på et flott hull. Når man står på tee, klar for utslag, ja så føles det som om trærne legger seg litt ekstra innover fairwayen.

IMG_2214Nå er vi nesten på hjemmebane Magnvald. Et par 5 hull på 537 m kan konkurrere med hull 16 på Meland. At dette hullet har index 7, sier litt om resten av denne banen.

IMG_2237Her hooker du ikke ustraffet Bjørn! Dette er et flott par 5 hull med flere spennende momenter. Det hører med til historien at dette utslaget endte tørt.

IMG_2260…….og så var det premiere på Anders nye senterputter med “softinlegg i sweet spot”. Med et slikt utstyr, så måtte jo dette gå bra.

IMG_2297……og når golfen ikke klaffer, så var det jo mye annet å finne på. Tro det eller ei, men dette er endel av planen til Jan for “Nearesth the pin”. Som aktiv orienteringsløper er Jan vant med å ta skogen i bruk. For de nysgjerrige leserne, så er det mulig at Jan vil røpe noen detaljer.

IMG_2254To harde konkurrenter på Meland Seniorgolf, finregner og diskuterer detaljer på scorekortet. Har han rett Magnvald?

IMG_2218Så er det avslapping i solveggen med noe godt i glasset og gode historier om dagens mange tilfeldigheter og hendelser. Hvilken putt er det du skryter av nå Anders?

IMG_2295På de tre siste hullene på National golf, ble vi overrasket av kraftig regn, lyn og torden. Anders var akkurat kommet i hus da han fikk høre et “surt” og spinkelt forsøk av en tyrker, som fosøkte å blåse “retrett” (alle mann tilbake) på et gammelt posthorn. Med en bestemt mine “konfiskerte” Anders  øyeblikkelig hornet og med 50 års erfaring på trompet laget han underholdning og musikk av “retrett”.
Tyrkerne kom ut av både proshop og resturant for å aplaudere, så Anders måtte ta et ekstranummer. Vel blåst Anders.

IMG_2284Dagens vinnere av Nearesth The Pin ble Anne-Ma og Leidulv. Premiene er gitt av Sungolf.

IMG_2272Denne kveldens underholdning var karaoke aften i baren og dette er jo selvfølgelig ABBA med MAMA MIA. Meget vellykket opptreden av sportye damer.

IMG_0171Så er desverre 14 fantastiske dager slutt. Vi har hatt et flott opphold på et flott hotel sammen med en helt unik gjeng golfere. Vi har virkelig fått prøve våre ferdigheter på noen fantastisk velpleide og utfordrene golfbaner og alle er klare for en tidlig åpning på Meland.

…Tore.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this