Meland Senior Cup 9 hull fikk en flott start på sesongen.

Meland Senior Cup 9 hull fikk en flott start på sesongen.

Senior

Når seniorkomiteen i 2013 planla sine turneringer for sesongen 2014, så hadde man et lite håp om at banen kanskje kunne være spillbar 22. april. I 2013 måtte vi avlyse 2 turneringer og vente til ut i mai måned med oppstart av den sesongen.
Årets sesongåpning ble litt av en kontrast i så måte. Med flott sommervær og en rekordfin grønn bane så tidlig, storkoste 43 seniorer seg gjennom årets første turnering.

Meland GK har i år ansatt Martin som ny pro i klubben og alle medlemmene har fått tildelt et par timer med ham.
Dettte vil nok øke ferdighetsnivået hos klubbens medlemmer.
Kveldens vinner er et godt eksempel i så måte. Han har allerede tatt noen protimer og fikk full uttelling i dagens turnering.

IMG_0068John Øyjordsbakken cruiset inn til en fin seier med 19 poeng på 9 hull.

HANDICAPREGULERING PÅ 9 TILFELDIGE HULL.

Som kjent så er Golfox kommet ut med en helt ny versjon av turneringsmodulen. I denne nye versjonen kan vi ikke regulere HCP på 9 tilfeldige hull.
Som standard for regulering av hcp på en 9 hulls runde, skal man i h.h. til reglene gå enten de 9 første eller de 9 siste hullene i rekkefølge.
På en henvendelse fra Meland GK til John Edgar Nilsen i NGF i 2009, fikk vi bekreftet at en vilkårlig 9 hulls runde ( f.eks. fra hull 4 til 12) også kan hcp-reguleres når disse hullene spilles i rekkefølge i en forhåndsbestemt turnering. Dette var også på linje med den gamle versjonen av Golfbox, som aksepterte dette og som vi har benyttet i våre tidligere turneringer.

I den nye versjonen av Golfbox er denne mulugheten foreløpig fjernet!

Vi har vært i kontakt med Thore Wilhelmsen i NGF angående dette og fått følgende svar:
Det har, og er, mangen forskjellige tolkninger av HCP regler blandt de landene som er tilsluttet EGA. I den nye versjonen av Golfbox vil de forsøke å legge opp til en harmonisering av gjeldende regler for alle medlemslandene.HCP reglene er under revisjon og den nye utgaven vil komme i 2016..

Intil videre betyr dette at våre 9 hulls runder desverre ikke kan handicapreguleres som tidligere år.Det blir da opp til oss selv å levere inn flere handicaptellende selskapsrunder for å ha et korrekt handicap.

…Tore.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this