MELAND MATCH PLAY 2014

MELAND MATCH PLAY 2014

Startlistene er nå offentliggjort.  Da Golf Box har en ny turneringsmodul så er oppsett noe annerledes en tidligere år.  De to med høyeste handicap spiller runde 1.  Vinner av disse to går videre til runde 2. sammen med de resternde påmeldte.  Runde 2. starter 9. juni.  Oppsett videre er som tidligere.

Agnar Johansen

Turneringsleder

MELAND GOLFKLUBB – MATCH PLAY 2014. 

Årets Match Play vil starte opp mandag 19. mai 2014.  Påmelding skjer via Golfbox fra tirsdag 1. april og innen onsdag 14. mai 2014 klokken 12:00.  Betaling av startkontingent Kr. 250,- pr spiller, foretas i resepsjon før første runde spilles. Det er plass til 64 deltagere.  Nytt av året er at det spilles med spillehandicap i henhold til EGA sine regler som er godkjent av NGF. Dette betyr at spilleren med det høyeste spillehandicapet får differansen mellom de to spillernes spillehandicap ( eks: det er 6 slags forskjell som betyr at den med høyeste spillehandicap får ekstra slag på  index 1 til 6).

Informasjon om turneringen.

Det er opp til de to spillerne i hver match å bestemme når matchen skal spilles.  Eneste krav er at matchen spilles i angitt tidsrom for runden.  Når man har avtalt dag og tid bestilles start tid på vanlig måte i Golfbox eller ved å kontakte booking på telefon. Det er anledning til å ringe booking og reservere hele ballen, men opplys da at dere skal spille Meland Match Play.  Hvis man ikke oppnår enighet om spill innen angitt tidsrom vil turneringsledelsen ved loddtrekning avgjøre hvem som eventuelt kvalifiserer til videre spill.

Hvis matchen er uavgjort etter hull 18 spilles det videre fra hull 1 til en har en vinner (sudden death).

Undertegnet scorekort som viser hvem som vant og med hvor mange hull leveres i resepsjonen eller i postkasse til turneringskomiteen.  Resultatet føres også opp på Match Play startlisten som vil henge på turneringstavle i klubbhuset.

Rundene skal spilles i følgende tidsrom:

  • Runde 1:                19. mai – 8. juni
  • Runde 2:                  9. juni – 6. juli
  • Runde 3:                  7. juli – 17. august
  • Kvartfinaler:            18. august – 31. august
  • Semifinaler:              1. september – 14. september
  • Finale :                   20. september.

Turneringsleder: Agnar Johansen – tlf. 908 87 178.

Andre Kontaktpersoner: Lasse Roska – Meland Golfklubb.

Lykke til.

 

 

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this