FOURBALL-TURNERINGEN FOR SENIORENE FRISTER TIL GJENTAKELSE.

FOURBALL-TURNERINGEN FOR SENIORENE FRISTER TIL GJENTAKELSE.

Senior, Slides

Fantastisk flott å møte 26 par blide golfere tidlig en søndag morgen. Skodden som truet litt i åttetiden, steg til værs og det  klarnet opp og ble en perfekt dag for en hyggelig golfrunde.  Målbevisste seniorer tar ikke lett på oppgaven når det er turneringer. Det ble observert seriøs gymnastikk og oppvarming både på drivingrange og på puttegreener. Her er nok mange som etterhvert har vært innom Martin og fått noen gode råd når det gjelder trening.
Det ble benyttet shotgunstart fra hull 12,13,14,15,16,17,18 og 1. Dette gjør at vi får en felles avsluttning etter endt turnering. Lasse og Amalie imponerte med å servere en herlig biffgryte med råstekte poteter til og praten gikk livlig og høyt rundt bordene. Dagens prestasjoner er alltid et godt tema. Ikke minst angående den putten som strøk på utsiden av hullet eller stoppet på kanten. Det kan virke som de tapte poengene av og til er i flertall!

IMG_0325                         Aud og Bernhard Sørli ble dagens vinnere med 45 poeng. 

Premiene, som besto av gavekort i proshoppen, ble delt ut med rund hånd av Rune Mjøs.
1. premien var på hele kr. 1600 fordelt på paret. De første fem parene ble premiert.

Følgende 5 par toppet listen :
A. Sørli / B. Sørli                           45 poeng
E.Thorson / B. Thorson               44 poeng
V. Johnsen / A. Johnsen              42 poeng
J. Thorbjørnsen / J. Sandnes      40 poeng
J. Holdhus / E. Lien Holdhus     40 poeng

IMG_0326Som vanlig i seniorturneringene, så trekkes det vinflasker på scorekortene. Her er de 6 heldige vinnerne sammen med Rune. Dette er de som akkurat misset en putt eller hadde litt uflaks med et innspill. På seniorgolfen har alle en vinnersjanse.
Vinnerne ble geleidet ned i vinkjelleren for å motta gevinstene.
(Var det noen som observerte om alle kom opp igjen?)

Vi gjenntar suksessen  SØNDAG 10. august kl. 09.00

…Tore.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this