MELAND SENIOR GOLF 9 HULL , RUNDE 6

MELAND SENIOR GOLF 9 HULL , RUNDE 6

Senior

Turneringen på tirsdag 1. juli ble en positiv opplevelse for de aller fleste…..når det gjaldt tidsbruken på runden! Tidsbruken var kommet i fokus på 18 hulls turneringen som ble avviklet 24. juni. Noen tok da bladet fra munnen og i plenum satte man ord på dette problemet og ønsket en hurtigere avvikling av en 18 hulls runde enn 5timer og 30 min. Sakte spill er som kjent golfens største “fiende”, og det vil være synd om noen trekker seg fra våre turneringer på grunn av dette.

Etter et innspill fra daglig leder, så ble det i dagens turnering utpekt en “kaptein” i hver ball som skulle ha ansvar for å få spillerne i mål på 2t og 20 min. Kapteinen var den med lavest hcp. i ballen. Vi kan etterpå konstantere at dette fungerte helt utmerket med nesten alle ballene. De aller fleste kom inn mellom 2,20 og 2,30 på 9 hull. Det er positivt at vi nå er kommet dit at vi kan snakke høyt om problemet . Vi vil fortsette med “kapteiner” i ballene og håper at dette vil føre til en dialog i  ballen om bedre rutiner og rasjonelt spill.

I dagens turnering deltok det totalt 40 spillere. 15 stk. fullførte 18 hull og 25 stk. 9 hull. Spilleforholdene er for tiden fantastiske og golferne stortrives på en tørr og fin bane.

IMG_1384 (2)               Bjørn Rolland ble dagens vinner med flotte 24 poeng på 9 hull.

Her er listen over topp fem:

1.   Bjørn Rolland               24 poeng
2.   Tore A. Iversen            21 poeng
3.   Rolv M. Fjeldstad        21 poeng
4.   Inger M. Iversen          20 poeng
5.   Sunniva F. Sannem     20 poeng

Turneringen ble avsluttet med bløtekake og premieutdeling på terrassen.

I Order Of Merit for Meland Senior Golf 9 hull 2014, er der nå 9 stykker som har 6 runder og følgelig kan begynne pynte på eksisterende resultater i de 4 neste rundene.
I ledelsen har vi Elen H. Hjelvik med 97 poeng på 6 runder.

Vi minner om 18 hulls turneringen førstkommende tirsdag kl. 10.00

…Tore.

 

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this