MELAND OPEN , REGION TOUR HORDALAND

MELAND OPEN , REGION TOUR HORDALAND

CIMG2394 (2)

 

Meland Open – Region Tour Hordaland ble avholdt lørdag 5. juli og søndag 6. juli 2014 over 36 hull.  Lørdag var det noen regnbyer, men vinden som kom utover dagen skapte nok de største problemene for spillerne.  Søndag startet med regnbyger, noen som var ganske kraftige.  Da lederballen slo ut på hull 1 ble det imidlertid opplett som holdt hele dagen.  Den kraftige vinden som man opplevde lørdag uteble og dagen ble ganske fin.  Til tross for regnet lørdag og tidlig søndag var spilleforholdene fine.  Det ble en spennende avslutning søndag, og de tre beste ble som følger:

1. plass: Kjetil Øyjordsbakken Anderssen, Bergen Golfklubb med +18

2. plass: Magnus Hovden Utkilen, Herdla Golfklubb med + 23

3. plass: Geir Aarvoll, Meland Golfklubb med +23

Stor takk til Jorun, Wenche og Iestyn som gjorde en stor jobb med live score og scorekort mottak samt til hoveddommer Audun.

Agnar Johansen

Turneringsleder

 

 

 

 

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this