Lagserie for Norsk Seniorgolf

05. Mar 2015

Vi har mange aktive seniorer i Meland Golfklubb, vi videreformidler en invitasjon til lagspill

“God formiddag og takk for at du bidrar til Golfgleden ved å være en velkommende “lekeplass” for norske seniorgolfspillere
-enten de er med i NSG eller ikke..

Terminlisten for Senior Tour 2015 ligger på vår hjemmeside www.seniorgolf.no og forteller litt om aktivitetsnivået. Nå inviteres NSG medlemmer til å melde seg på Lagserien.
Lagspill er en “ufarlig” og myk introduksjon til turneringsspill og økt aktivitet for seniorer bidrar til generelt økt aktivitet på flere områder.

Jeg har lagt ved litt informasjon om Lagserien, samt invitasjon, slik at du er informert om en av våre viktigste aktiviteter, som forhåpentligvis generer noe golfrunder med gjestende lag hos dere.

Golfspill i voksen alder er godt for helsa og godt for humøret. Sørg for å få med alle nye seniorer i klubben. Ta et søk i GolfBox på alle menn født i 1960 og alle kvinner født i 1965 og tidligere, og inviter dem inn i “de voksnes rekker”…Kanskje kan de få med seg noen nye også…Om ikke alle blir med i NSG, har de glede av å være med på klubbens senioraktiviteter for det…

Les mer om serien her
Info om Lagserie Match 2015
Invitasjon_Påmelding til NSG Lagserie Match 2015 (1)

 Takk for oppmerksonheten og ha en riktig god dag”

Espen Olafsen
Norsk Senior Golf
928 28 015
www.seniorgolf.no