TorsdagsMedal 2015 for HerreGruppen

TorsdagsMedal 2015 for HerreGruppen

Herrer

TorsdagsMedal

 

TorsdagsMedal for Herrene i Meland GK ble lansert i 2014. Og vi hadde da et snitt på 24 spillere hver torsdag. Spiller fra ned mot 0 i handicap og opp til 36 i handicap. TorsdagsMedal har en spilleform som vil tilby en spilleform som er tilpasset alle nivåer i Meland GK. Formålet er å tilby en sosial platform. Samt også å være en utfordring for de fleste spillere. For dem som deltar jevnlig på TorsdagsMedal så vil de kvalifisere til uttak for deltagelse på Meland GK sitt lag til LAG-NM. Dette gjelder for de beste spillere i klubben og da dem som spiller i klasse A. Men samtlige vil få mulighet til å være med på også en ny turnering fra Herre gruppen i 2014. Bymann mot Stril i beste RyderCup ånd. Der strilene stiller lag mot Bylaget. For 2014 så stakk bylaget av med seieren med 15 poeng mot Strilene sine 9poeng. Kriterer for deltagelse på de forskjellige lagene annonseres på Herregruppen sin Facebook side.

Hver torsdag fra 16 april til 27 august. 20 torsdager med start ca 15:30 for de som spiller 18 hull og med start ca kl 18:00 for de som spiller 9 hull. Påmelding i GolfBox. Husk å angi hvilken klasse du ønsker å spille i samt om du vil ha tidlig eller sen starttid. Og eventuelt hvem du ønsker å spille med. Startlisten som offentlig gjøres dagen før vil angi korrekt klasse du deltar i og starttid. Resultat etter turneringen presenteres over en kaffe og noe enkelt å bit i. Enten på terrassen eller inne i klubbhuset om været ikke er på våres side. I 2014 så hadde vi en Torsdag flest spillere den dagen alle sluser var åpen. 33 spillere fullførte i det som kan betraktes som kuling med regn fra alle kanter.

Er du ny i klubben? Er du fersk i golf eller erfaren golfer? I Herregruppen vil du møte mange andre golfere i alle nivåer. Noe du lurer på om TorsdagsMedal? Ta kontakt med turneringsansvarlig for
TorsdagsMedal : Audun Engesbak på mobil: 957 68 578 eller mail: audun.engesbak@gmail.com

KLASSER

Brutto Slag Golf
Klasse A – 18 hull fra tee 62
Alle spiller scracth slag golf og skal hulle ut alle hull.
Hver uke premie til beste i hver klasse, hvis 6 spillere eller mer

Netto Slag Golf
Klasse B – 18 hull fra tee 56
Klasse C –   9 hull fra tee 56
Alle spiller netto slag golf. D.v.s. Når man har nådd dobbel par +1, plukkes ballen opp og går til neste hull. Antall slag minus tildelte.
Hver uke premie til beste i hver klasse, hvis 6 spillere eller mer

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this