GOLFSESONGEN 2015 ER STARTET FOR SENIORENE

GOLFSESONGEN 2015 ER STARTET FOR SENIORENE

Senior, Slides

41 seniorer stilte til start i årets første 9 hulls seniorturnering. Etter en fin runde golf på en, etter årstiden rimelig bra bane, samlet alle seg i peisestuen til en hyggelig golfprat med kaffe og pannekaker.Turneringen ble spilt med ballplassering innen et scorekort på klippet område.

IMG_1911

Dette var “premieren” på de nye teestedene som samtlige spillere opplevde som en positiv opplevelse. Herrene går i år på 53 mot tidligere 60 og damene går fra 48 mot tidligere 53.

Før premieutdelingen fikk vi litt økonomisk informasjon av daglig leder Rune Mjøs. Dette gikk i korthet ut på å informere om bakgrunnen for de nye prisene på våre turneringer.

IMG_1912

Administrasjonen har i år økt startpengene i 9 hulls turneringene fra kr 70,- til kr 75,- Dette inkluderer kaffe og noe å bite i, samt premier.På 18 hulls turneringene er prisen hevet fra kr 70,- til kr 125,- . Dette inkluderer kaffe og en salatbuffe hvor man kan forsyne seg fritt flere ganger, samt premier. Hvis man av forskjellige grunner ikke ønsker salatbuffe på spilledagen, vil man få en tilgodeseddel som man fritt kan benytte til den samme buffeen ved en senere anledning.
Ordiner pris for buffeen er kr. 99 og vil være tilgjennelig alle dager fram til kl.18:00.
For seniorene er dette intil videre en prøveordning på 18 hulls turneringene.

I dagens turnering spilte som sagt både damer og herrer fra nye tee steder. Dette ble som å spille på en ny bane. I snitt så fikk både damene og herrene 4 slag mindre enn tidligere. Herrene spilte en bane som var ca. 700m kortere enn i fjor og damene en bane som var ca, 500m kortere.

IMG_1915

                                                  Dagens suverene vinner ble Frank Solli med 23 poeng.

Dagens topp fem ble :
1.   Frank Solli                 23 poeng
2.   Audun Stusdal          21 poeng
3.   Tjalve Morken          20 poeng
4.   Kevin Bowling          20 poeng
5.   Anders Bjørkheim   18 poeng

Førstkommende tirsdag 28. april så har vi 18 hulls turnering med start kl. 10:00
Påmeldingen er startet og opphører søndag 26. april kl. 20:00
Vel møtt.

…Tore.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this