Narvesen Tour, for juniorer

Narvesen Tour, for juniorer

Slides

Årets første turnering for juniorer arrangeres på Sotra lørdag 16.april

Les mer her Narvesen Tour Sotra (dato er feil i dokumentet)

NARVESEN TOUR (JUNIOR BREDDE)

Fokus for alle regionale aktiviteter og konkurranser for barn, ungdom og juniorer er rekruttering – ivaretakelse og utvikling, uavhengig av kjønn, alder, nivå og ambisjoner, fra nybegynneren til elitespilleren. Regionale aktiviteter/konkurranser/turneringer koordineres av regionene og målet er å skape et bredt tilbud til alle kategorier spillere.

Narvesen Tour er åpne klubbturneringer i golf for barn og juniorer, og arrangeres av golfklubbene i hver region.

Alle jenter og gutter i alderen 9-19 år er velkommen til å delta på Narvesen Tour, uavhengig av tidligere turneringserfaring. Turneringene er derfor inndelt i ulike klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå, og det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset klassene.

Narvesen Tour skal være en av møteplassene hvor spillere fra forskjellige klubber blir kjent med hverandre, konkurrerer mot hverandre og motiverer hverandre til å bli bedre golfspillere i et mestringsorientert miljø.

Banen og baneoppsett (Tee It Forward)

På Narvesen Tour spiller juniorer i alle kategorier, fra de yngste til de eldste, fra nybegynnere til elitespillere, på det samme golfanlegget. Noen slår kort og noen slår langt. Mange spiller turnering utenfor klubben sin for aller første gang.

Med unntak av de aller yngste barna spiller alle samtidig på den samme banen, med de samme hullplasseringene. Turneringsbanen skal derfor ha hullplasseringer som alle klassene har muligheter til å spille mot, og banelengden skal varieres for de ulike klassene (alder, kjønn og nivå). Det er ønskelig at alle klasser spiller en bane som er handicaptellende.

Narvesen Tour skal først og fremst rekruttere flere jenter og gutter til turneringsspill, på tvers av klubbene. Narvesen Tour er ikke turneringer hvor elitespillere skal utfordres eller hvor arrangørklubben skal «vise hvor vanskelig banen er».

Arrangørklubben skal ha fokus på å tilrettelegge for at det blir morsomt å konkurrere når man spiller Narvesen Tour, og at alle spillerne opplever glede og mestring, slik at de får lyst til å spille Narvesen Tour også neste gang den arrangeres.

MÅLSETNING

Økt andel barn og unge i klubbene og økt andel juniorer som konkurrerer i turneringsspill på alle nivåer er ett av målene i golf-Norges virksomhetsplan for perioden 2016-2019.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this