MELAND SENIORGOLF starter 25.april, håper vi!

MELAND SENIORGOLF starter 25.april, håper vi!

Man er nødt til å bli i godt humør når man ser tilbake på tidligere år med seniorgolf på Meland. Her er to tidligere vinnere av 9 og 18 hulls cupen.  Anders Bjørkheim og Magnvald Hjelvik trives godt i den rollen. Nå er det imidlertid ny sesong med nye muligheter for alle. Skal man gjøre disse herrene rangen stridig, så er drivingrangen det beste stedet å begynne. Ballmaskinene er full i baller, vår nye pro er klar for innsats, så har du vilje og tid, så er dette stedet mens du venter på at banen skal åpne.

Sesongplanene er klare for seniorene og alle turneringene, både 9 og 18 hull, er lagt ut i Golfbox slik at du allerede nå kan planlegge noe av sesongens aktiviteter.

I sesongen 2016 forsøkte man å øke kvinneandelen i turneringene med å opprette en egen dameklasse.
På dette nettstedet ligger der et referat fra administrasjonens evalueringsmøte for 2016 med representanter fra alle komiteene.
Her rapporterte lederen for seniorkomiteen Arne Nessestrand, at innføringen av dameklasse ikke har gitt synlige resultater.
Damekomiteens representant Matti Berger, uttalte i samme møte ” De fleste av de (damene) som spiller ønsker heller ikke spille seniorturneringer pga. hcp-tellende runder”.
Med dette som bakgrunn ser vi ikke hennsikten med å fortsette med egen dameklasse på seniorturneringene, da det sansynligvis ikke fører til større deltakelse av damer.
Skulle imidlertid deltakelsen ta seg vesentlig opp i løpet av denne sesongen, så vurderer vi det på nytt til neste sesong.

Årets turneringer fordrer i år, som tidligere år, et EGA Turneringshandicap.
Dvs. at du må ha hatt minst 4 hcp-tellende runder i 2016.
Har du forsømt deg litt på dette, så er vi behjelpelig med å gi deg disp. i våre turneringer, intil du har fått opprettet gyldig hcp. Dette får du når du har registrert 3 hcp-tellende runder i 2017.

Nytt av året er at administrsjonen informerer på scorekortene om banen er hcp-tellende eller ikke. Videre vil de opplyse om eventuelle betingelser for ballplasseringer når forholdene tilsier dette.

Vi fortsetter med Meland Senior cup 9 og 18 hull. Hver turnering har totalt 11 runder, hvor de 5 beste resultatene gjelder. Dette kan du til enhver tid følge med på i Order Of Merit.

For å kunne utvide premiebordet har vi sett oss nødt til å heve startkontigenten til kr. 100,-
Dette er det samme beløpet som Herregruppen allerede har hatt i 2 år.
Forøvrig så kjører vi samme opplegget som tidligere år når det gjelder premiene. Du må være tilstede og motta denne under utdelingen, hvis ikke så trekkes den på scorekortene.

Seniorkomiteen for 2017 har følgende medlemmer:
Tore A. Iversen                 Leder
Jørgen Mowinckel            Nestleder
Solfrid Larsen
Lill Gammelsæter
Helge Ulven                       Styrekontakt

Vel møtt til en ny og spennende sesong på Meland

…Tore.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this