Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskap 2017

Slides

Har du meldt deg på klubbmesterskapene?

26. og 27.august arrangeres klubbmesterskapet for damer og herrer (alle aldre)
9. og 10.september arrangeres klubbmesterskapet for seniorer og juniorer
Det er egne dame og herreklasser i alle turneringene

Selv om klubbmesterskapene er en kåring av de beste golferne i klubben uavhengig av handicap, skal det også være en massemønstring av alt klubben har av habile golfspillere. Dessuten er dette en annerledes turneringsform som mange av oss ikke spiller til vanlig, men som er veldig spennende å være med på.  

Så har du ennå ikke meldt deg på, blir du herved oppfordret til å melde deg på i de klubbmesterskapene du er «kvalifisert» for. Særlig ønsker vi flere i dameklassene og juniorer.  Jeg ber også alle om å markedsføre klubbmesterskapene i de gruppene de er med i (dame, herre, senior, junior osv). 

Golfhilsen
Arthur K. Arnesen
Turneringsleder

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this