Ny god prestasjon av Andreas på Srixon Tour

Ny god prestasjon av Andreas på Srixon Tour

Uncategorized

Andreas Skaar (15) imponerte med tildels meget godt spill i 16-19 års klassen i helgens Srixon Tour på Moss og Rygge Golfklubb.

Etter langvarig regnvær østpå var Moss og Rygge GK sin bane gjennomvåt på fairway og det ble spilt med ball-plassering begge dager. 
Spilleforholdene var nydelig med 23 grader og sol lørdag og litt mer skyet søndag. 
I 16-19 års klassen stilte landets 66 beste golf juniorer til start. Det ble spilt meget god golf på en krevende bane på hele 6400 meter. Kombinasjonen av våte fairways og lynraske greener som tørket mer og mer opp stilte store krav til spillerne. 
Andreas hadde en tøff start med + 8 på sine 9 første hull, men deretter begynte både driver og jern og bli «glovarme». Andreas gikk to runder på 83 og 79 på fredagen og var sånn mellomfornøyd med 38 plass før finalen.   Søndagen spilte Andreas sammen med Hermann Huus fra Losby GK. De to kjenner hverandre godt fra flere turneringer i 2018. Begge spilte meget god golf gjennom hele dagen og fulgte hverandre tett. Andreas traff de fleste greener på innspillene og bare en lunken putter hindret et «birdie rush». Til slutt kunne han gå fornøyd av etter 18 hull med 75 slag som er 3 over banens par og nedskriving av hcp. Imponerende på en så krevende og lang bane og 34 plass er mer enn godkjent.   
Moss og Rygge Golfklubb fremsto som en flott klubb hvor alle ble godt tatt imot. Hele seniorgruppen var i full dugnad for å gjennomføre turneringen og en rekke gode kommentarer fulgte spillerne og foresatte rundt banen.   Andreas sin treningskamerat, Petter Dale fra Herdla GK vant igjen 13-15 års klassen. 
Neste oppgave for Andreas er Junior NM for lag i elitedivisjonen på Bogstad GK 2-4 Juli. Andreas og Petter er invitert til å forsterke Bergen Golfklubb sitt lag som har plass blant de ypperste juniorlagene. Både spillere og ledere gleder seg til dette som er et meget godt eksempel på samarbeid mellom klubbene på Vestlandet. 
Vi gleder oss til fortsettelsen!

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this