ANDREAS (15) VANT 19 ÅRS KLASSEN I NARVESEN CUP!

ANDREAS (15) VANT 19 ÅRS KLASSEN I NARVESEN CUP!

Uncategorized

Etter en svært lærerik uke i Junior NM i Arendal hvor Andreas Skaar debuterte i 19 års klassen var han i helgen den store «snakkisen» etter storspill da Bergen Golfklubb arrangerte Narvesen Cup for Vestlandet.  Andreas var sammen med hjemmefavoritten Adrian Sletten (18) i en klasse for seg i den eldste klassen. Adrian noterte forøvrig en flott 22 plass i NM forrige uke.   

Det to spilte sammen og fulgte hverandre tett hele runden.  Etter 9 hull var Adrian foran med ett slag på -1.   Andreas startet back nine sterkt med birdie på hull 10 og 11 og var dermed foran.  Han fortsatte det sterke spillet og var -2 etter hull 14 og 3 foran.  På de fire siste hullene satte Adrian inn et birdie show og da de hullet ut på hull 18 kunne begge spillerne signere score-kortene på 68 slag som er banens par. Det regnet tett på hele runden og det gjør resultatet ekstra imponerende.  

Regnet stoppet og solen skinte gjennom da spillerne gjorde seg klar for omspill som ble gjennomført på hull 1 og 2 til en vinner kunne kåres.  Terrassen på Bergen Golfklubb fyltes opp av spente hjemme tilskuere og spillere:

  • Hull 1: Adrian startet og slo et nydelig utslag til 1 meter fra pinnen.  Andreas landet 5 meter fra hullet og puttet først til «tap in» par.  Adrian kjente nok presset og bommet sin meters-putt. 
  • Hull 2:  Begge spillerne slo over greenen og chippet tilbake. Andreas satt en sterk 3 meter for par og Adrian sin 1 meter. Dermed bar det tilbake på hull 1
  • Hull 3 (1) Adrian slo sitt utslag til høyre for green ca 5 meter fra hullet.  Andreas gikk opp et jern og slo et supert slag til 90 cm fra hullet.  Publikum var muse stille men jubelen ble stor på terrassen da Adrian på nydelig vis flopp-chippet «rett i koppen» og presset var tilbake på Andreas som dunket sin putt midt i hullet for birdie og ny applaus.
  • Hull 4 (2): Og avgjørelsen falt. Adrian slo sitt utslag i green kanten og spant tilbake i green bunker.  Andreas slo et perfekt slag rett over flagget til 2 meter. Adrian gjorde bogey før Andreas i full konsentrasjon satte sin birdie putt midt i. 

To gode kamerater gjennomførte en flott turnering og de to (i tillegg til Andre Ulvenes, Sotra, Petter Dale, Herdla og Sander Lode, BGK)  trener ofte sammen foran nasjonale turneringer.  Det gode samarbeidet i regionen på junior nivå bærer frukter og Meland golfklubb ser frem til å utvide dette samarbeidet i tiden som kommer.  Andreas begynner denne uken på Metis Videregående Toppidretts linje og vil dermed få både trening og undervisning godt tilrettelagt for videre utvikling. Han fortsetter med Bjørn Hage som hovedtrener i et samarbeid med Fana sin pro, Donovan Goosen, som er golf lærer på Metis

Neste nasjonale turnering for Andreas er Srixon Tour på Asker Golf klubb 7-9 september og 15 september  arrangerer Meland Golfklubb Narvesen Tour hvor vi gleder oss til å se Andreas i aksjon på hjemmebane i eldste junior klasse.  

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this