Klubbmestere 2019!

Klubbmestere 2019!

Uncategorized

32 forventningsfulle herrer og 8 topptente damer stilte til start i helgens klubbmesterskap.

Det ble en herlig kamp om de beste plassene, akkurat slik det skal være i et mesterskap. Mens noen hadde en litt famlende og forsiktig start og spilte seg opp underveis, satte andre full fart fra start men klarte ikke å holde full trøkk hele veien inn. Det krever sin kvinne og sin mann å holde fokus hele veien. 

Etter halvspilt turnering hadde Karen Røssland sikret seg en to slags ledelse til  Matti Maria Berger. På søndag tråkket  Ina Kristine Løkås gassen i bånn med en runde på  88 slag. Da var det ingen som klarte å følge henne og hun med ett slags margin til Karen.

I herreklassen hadde Alexander Sellevold sikret seg en to slags ledelse på Kirk Wedge og Geir Aarvold med en 78 runde på lørdag. Men da Jens Engeset slo til med en 77 runde på søndag og det kladdet litt for de fremste på fra lørdag, var det ingen som kunne følge han og han vant til slutt med 3 slag ned til Alexander.

Banemannskapet hadde gjort en flott jobb med banen, ikke minst høstet greenene mange lovord. Når så også været ble bedre og bedre gjennom mesterskapet og endte opp med flott sol fra skyfri himmel ble dette en flott opplevelse for alle. Og blant herrene fortsatte diskusjonen om det skal være en eller to runder i herreklassen på lørdag. Det kom også forslag om å utvide helga med flere konkurranser for å gjøre dette til en større breddemønstring i klubben. Turneringskomiteen tar med seg innspillene for videre diskusjon og anbefaling til styret.

Vi gratulerer Jens Engeset og Ina Kristine Løkås som klubbmestere i 2019.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this