Senior Klubbmester 2019!

Senior Klubbmester 2019!

Uncategorized

Etter hard kamp over to dager sto en av de aller nyeste «rekruttene» i  seniorklassen igjen som årets klubbmester.

Årets seniormesterskap ble arrangert lørdag 31. august og søndag 1. september. Nytt av året var at det var klassevis inndeling og premiering. Beste spiller uansett klasse ble i tillegg kåret til klubbmester.

Dessverre fikk vi i år en del avmeldinger inn mot turneringsstart, sannsynligvis på grunn av litt våte værmeldinger. Været ble imidlertid mye bedre enn varslet med sol og fint på lørdag og stort sett også fint på søndag.  I dameklassen trakk alle seg og også i herreklassen var det mange som var savnet.

Etter to flotte dager sto vi igjen med de tre klassevinnerne Rune Glomnes i klasse 50 til 59 år, Geir Aarvold i klasse 60 til 69 år og Kåre Heim i klasse 70+ år.

Kampen om å bli klubbmester sto mellom Rune Pedersen, Geir Aarvold og Rune Glomnes.  Etter lørdagen ledet Rune Glomnes etter en runde på 79 slag, fulgt av Rune Pedersen med 80 slag og GeirAarvold med 83 slag. På søndagens runde var derimot Geir i siget gikk en 79 runde mens det «kladdet» litt på slutten for Rune Pedersen som endte på 85 slag. Når så Rune Glomnes klarte å komme inn på 82 slag vant han til slutt med ett slag.

Vi gratulerer Rune Glomnes for klubbmester for seniorene og gleder oss over å se at rekrutteringa er så god.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this