Andreas mottok Meland kommunes idrettsstipend for 2019

Andreas mottok Meland kommunes idrettsstipend for 2019

Uncategorized

Under en høytidelig start på gårsdagens kommunestyret møte i Meland mottok Andreas Skaar idrettsstipendet for 2019. Dette er en stor motivasjon for Andreas sin videre satsning og en anerkjennelse av Meland golf sitt arbeid for barn og unge.

Forrige helg gjorde Andreas sine saker bra på Byneset under Srixon Tour. Han noterte 75-79-78 på sine 3 runder og fortsetter den flotte fremgangen som vi har sett gjennom hele sesongen. Finalen i Srixon tour går på Kragerø Resort 5-7 oktober og Andreas er allerede kvalifisert. 

NM-vinner Alexander Settemdal følger nøye med på sin nye konkurrent

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this