Arild Helland (47) ny Daglig Leder i Meland Golfklubb

Arild Helland (47) ny Daglig Leder i Meland Golfklubb

Uncategorized

Styret i Meland Golfklubb har ansatt Arild Helland (47) som daglig leder.
Tidspunkt for tiltredelse blir avtalt nærmere. Arild bor på Hjelmås med samboer og har 3 barn i alderen 11 til 23.

Arild kommer fra stillingen som daglig leder i Norhordland Ballklubb som har over 1000 medlemmer fordelt på 85 lag. Arild har NFF sin høyeste lederutdanning og har vært del av NFF Hordaland sin lederkomité.

God erfaring fra næringslivet har Arild etter 15 år i Olje og Gass-industrien både i Norge og internasjonalt.

Styreleder Lars Skaar og Head Greenkeeper Iestyn Jones ønsker Arild Helland velkommen som ny daglig leder i Meland Golfklubb

Styreleder Lars Skaar sier at Arild tidlig pekte seg ut som en sterk kandidat blant flere vel kvalifiserte søkere. Lars sier videre at Arild sin jordnære, men samtidig inkluderende og visjonære lederstil passer meget godt inn i styrets mål om sunn og god drift samtidig som Meland Golf og Naturpark sitt store potensiale skal videreutvikles i årene som kommer.

Arild sier at han ser på stillingen som daglig leder i Meland Golfklubb som en drømmejobb som han gleder seg stort til å ta fatt på. Han ser frem til å bli bedre kjent med de ansatte, tillitsvalgte og alle frivillige som jobber i komitéer og utvalg. 
Banen er klubbens gull“, sier Arild og ser frem til å være med på å utforme planer for å gjøre den til landets flotteste i årene som kommer. 
Vi kan ha visjoner samtidig som vi har begge bena på jorden“, sier Arild der han skuer utover hull 18… et av Norges mest spektakulære avslutningshull. 

Vi ønsker Arild velkommen og lykke til i Meland Golfklubb!

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this