Meland Golf signerer avtale med ny samarbeidspartner

Meland Golf signerer avtale med ny samarbeidspartner

De tok Bergen med storm, det samme vil de gjøre på Meland.


En entreprenør med mange jern i ilden og et stort hjerte for golf har gjennom iSushi signert sponsorkontrakt med Meland Golf. Vi er stolte over å ha signert Isushi som en av sponsorene vår på Meland, ikke bare har de signert sponsorkontrakt, de har selvsagt gjort hull 18 til «sitt» hull. Roger Johannessen og Eva’en er blitt faste brukere av banen og har meldt at de så langt koser seg på Meland. Ønsker du å nyte deilig sushi hjemme i stuen eller på en av deres avdelinger, kan de tilby ferske råvarer fra sitt kokketeam som har sushi ekspertise fra hele verden. Isushi har 6 avdelinger i Bergen og omegn, bestiller du når du kjører fra Meland er det klar for henting i avdelingen i Åsane.Roger har «strødd» rundt seg med baller å Meland, finner du en golfball med ISushi på kan den byttes inn på hvilken som helst avdeling med en verdi på kr 100.-!Vi er stolt over og ha fått Isushi som vår hullsponsor på hull og ønsker de velkommen til Meland Golfklubb.

https://www.facebook.com/isushi.no/

iSushi – Smakfull sushi til en fornuftig pris i Bergen

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this