Meland Matchplay

Meland Matchplay

Årets turneringshøydepunkt åpen i golfbox, plass til 64 spillere. Første mann til mølle, klubben fakturerer alle spillere etter avsluttet påmelding.

Runde 1 spilles fra 21. mai og innen 9. juni kl 16.00

Runde 2 spilles fra 11. juni og innen 30. juni kl 16.00.

​Runde 3 spilles fra 2. juli og innen 4. august kl 16.00.

Kvartfinaler spilles fra 6. august og innen 25. august kl 16.00

Semifinaler spilles fra 27. august og innen 15. september kl 16.00.

Finale og bronsefinale spilles fra 17. september og innen 27. september.  Tidspunktet kan bli justert i samråd med begge finanlistene. Det spilles også om 3. plassen. 

Spillerne i hver match er selv ansvarlig for å avtale og booke spilletidspunkt. Blir man ikke enige, er siste frist for start på hver runde angitte dato kl 16.00.

Dersom matchen ikke blir avholdt innen fristen, sender begge spillere epost til turneringsleder om hvem skal går videre. Her bør det legges til grunn at den som kunne møte til match bør gå videre, eller om begge spillere er enige kan dette avgjøres på trekning. 

Spilletidspunktet må bookes av spillerne selv. Klubben har åpnet for at spillerne kan få blokkere spilletidspunkt mandag – fredag hele dagen og lørdag – søndag etter kl 14.00 dersom det er ønskelig. 

På grunn av Korona-regler skal det ikke leveres inn scorekort. Begge spillere sender resultat til turneringsleder på e-post/SMS (eks. Vinner Ola Normann 2/1). 

Lykke til. 

Jan Henning

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this