Åpnings-turnering flyttet til søndag 24.mai

Åpnings-turnering flyttet til søndag 24.mai

Med bakgrunn i de dystre værmeldingene ble det besluttet at åpnings-turneringen flyttes til søndag 24.mai.

Vi håper selvsagt at alle dere som er påmeldt også kan delta neste søndag. Skulle dette ikke være mulig for noen av dere, ber vi om at de det gjelder logger seg på i Golfbox og melder seg av der.  Så håper vi  at både de som nå har meldt seg av, og også nye spillere, vil melde seg på nå som vi har flyttet. Påmeldingsfristen er forlenget til onsdag 20. mai kl 23.59

Alle møter for registrering, betaling av startkontingent og henting av scorekort SENEST 30 min før start.. Alle må være til start  minimum 10 min før starttid.

Vi vil så langt  det er praktisk mulig  sette sammen ballene slik at de som er i samme klasse spiller sammen.

Vi minner om at årskontingent må være registrert betalt hos klubben for å kunne spille. 

Maksimalt antall spillere er foreløpig satt til 150 for alle 4 klassene, men kan ved stor deltakelse utvides noe. Dersom det blir flere påmeldte enn det er plass til, vil man havne på venteliste.

Åpnings-turneringa vil bli lagt opp slik at alle spillere kan legge inn egen score selv i Golfbox fortløpende. Vi vil oppfordre alle til å benytte denne muligheten.  Alle vil også få utlevert scorekort som skal fylles ut og signeres av markør etter endt runde før det  leveres til turnerings-kontor, eventuelt proshop. 

På grunn av corona restriksjoner blir turneringa i år gjennomført med løpende start og ikke «shotgun start». 

Turneringa vil som normalt ha premier til de beste, men det blir heller ingen premieutdeling premieutdeling etter turnerings-slutt. I tillegg til at resultatene blir kunngjort i Golfbox blir egen premieliste publisert på klubbens nettside og Facebook.  Premiene vil være tilgjengelige og kan hentes i proshop fra om med onsdag 27.mai.

Related Posts

Ingen treff.

Meny
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this